Guvernul României a publicat un comunicat de presă în care detaliază Ordonanța de Urgență pentru organizarea referendumului de pe 6-7 octombrie pentru revizuirea Constituției în sensul redefinirii familiei ca fiind formată din căsătoria între un bărbat și o femeie.

Potrivit documentului referendumul va costa 163,712 de milioane de lei, iar întrebarea de pe buletinele de vot va fi ,,Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”. Alegătorii vor putea răspunde cu ,,Da” sau ,,Nu”.

Amintim că astăzi Viorica Dăncilă a anunțat adoptarea unei Ordonanțe de Urgență prin care referendumul va avea loc timp de două zile.

„Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”, se arată în propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constituţia României.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday