Mesajul de pe prima pagină a ziarului spunea:Dragi britanici, vă invidiem. În timp ce britanicii își planifică deja vacanța de vară, Germania este în carantină. Articolul spune că britanicii reacționează cu o euforie copleșitoare după ce premierul Boris Johnson a dezvăluit un plan în etape pentru ridicarea carantinei din Marea Britanie până pe 21 iunie.

Articolul din ziarul Bild a folosit date din 21 februarie, care arată că Germania era cu 3,4 milioane de persoane vaccinate în spatele Regatului Unit, țară ce a imunizat până la acea dată aproximativ 18 milioane de persoane. 

Cancelarul Angela Merkel a avertizat, în decursul acestei săptămâni: “Trebuie să avansăm cu înțelepciune și cu atenție, astfel încât un al treilea val să nu aducă o nouă carantină în toată Germania”.

Germania a raportat ieri 10.774 de infecții noi și 396 de decese, în raport cu Marea Britanie care a înregistrat ieri 9.938 de noi infecții și 442 de decese.

Sursa: Sky News 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday