Compania a anunțat că măsura a fost luată pe fondul grevei anunțate de piloții din Spania, Belgia, Olanda, Portugalia, Italia și Germania.  De asemenea, Ryanair susține că toți clienții afectați au primit o notificare cu trei zile înainte, privind anularea curselor, scrie Reuters.

,,Aceste greve inutile, care se repetă, dăunează afacerilor companiei Ryanair și afectează încrederea clienților noștri într-un moment în care prețurile petrolului cresc puternic”, a declarat directorul de marketing al companiei, Kenny Jacobs.

Ryanair a mai declarat că a făcut progrese semnificative în ultimele săptămâni în negocierile cu sindicatele.

Nu este prima grevă declanșată de piloții companiei, după ce discuțiile privind îmbunătățirea condițiilor de muncă s-au încheiat fără niciun acord. La sfârșitul lunii iulie o altă grevă a avut loc în Spania, Italia, Portugalia și Belgia. Au fost anulate aproape 600 de zboruri, care au afectat circa 100 de mii de pasageri.

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday