FC Barcelona a câștigat primul meci al serii, scor 2-1 cu Șahtior Donețk. La golurile marcate de catalani au contribuit Ferran Torres și Fermin Lopez, amândoi cu câte o reușită și o pasă decisivă în prima repriză. Echipa ucraineană a redus din diferență după o oră de joc.

În grupa F, Paris Saint-Germain a trecut peste eșecul din etapa trecută și a învins AC Milan cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Kylian Mbappe, Randal Kolo Muani și Kang-in Lee. Parizienii au avut un gol anulat în debutul reprizei secunde, din cauza unui fault în atac.

În celălalt meci al grupei, Newcastle nu a reușit să lege și a doua victorie și a cedat, scor 0-1, în fața echipei Borussia Dortmund. Cu această reușită, germanii au urcat pe locul al doilea, iar englezii au coborât pe trei. AC Milan este ocupanta ultimului loc, cu doar două puncte.

După trei etape, doar Bayern Munchen, Real Madrid, Manchester City și Barcelona au punctaj maxim. Lista rezultatelor de marți poate poate fi văzută aici.

Rezultatele serii:

Grupa E

Feyenoord – Lazio 3-1

Celtic – Atletico Madrid 2-2

Grupa F

Newcastle – Borussia Dortmund 0-1

PSG – AC Milan 3-0

Grupa G

RB Leipzig – Steaua Roșie Belgrad 3-1

Young Boys – Manchester City 1-3

Grupa H

FC Barcelona – Șahtior Donețk 2-1

Royal Antwerp – FC Porto 1-4

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday