Informația a fost transmisă de un reprezentant al Ministerul ucrainean al Apărării, care admite că forţele ucrainene au suferit unele pierderi, după ce au provocat daune semnificative armatei ruse, şi-au finalizat sarcinile şi s-au retras din Crimeea.

Inspectoratul ucrainean de Stat pentru Siguranța Circulației a publicat și un filmuleț care arată bărci care se apropie de țărm.

“A fost o luptă cu invadatorii ruși. Sunt mulți morți și răniți în rândul trupelor invadatorilor. Din păcate, există pierderi și în rândul apărătorilor ucraineni, dar care nu sunt comparabile cu cele ale rușilor”, a transmis Andrey Yusov, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Informaţii Militare ucrainene pentru Pravda.

Tot astăzi, ministerul rus al Apărării a emis un comunicat potrivit căruia aviația sa a interceptat un comando de asalt ucrainean, care se îndrepta în ambarcațiuni mici, de mare viteză, spre Capul Tarkhankut, în extremitatea vestică a Crimeei, fără însă a oferi dovezi.

Sursa: PravdaUA

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday