The Rolling Stones au anunțat în urmă cu câteva zile că vor lansa primul album cu piese noi, din ultimii 18 ani. Va avea 12 piese și este primul album cu materiale originale al trupei de la lansarea albumului “A Bigger Bang” în 2005. 

Astăzi, la teatrul Hackney Empire, din estul Londrei, au dezvăluit prima melodie de pe album. Suntem aici pentru a prezenta noul nostru single, care se numește “Angry”, și videoclipul acestuia. Acesta este primul single de pe noul nostru album care va fi lansat pe 20 octombrie”, a declarat solistul Mick Jagger, în vârstă de 80 de ani. Jagger a ținut să precizeze că noul album nu ar fi fost lansat dacă nu ne-ar fi plăcut cu adevărat” și că speră că va fi și pe placul fanilor. 

Zvonurile în legătură cu un nou album The Rolling Stones circulă în mediul online încă de luna trecută. Inițial, se credea că formația va lansa albumul “Hackney Diamonds” astăzi, pe 6 septembrie, având în vedere că pe pagina lor oficială a fost postat o numărătoare inversă.

“Hackney Diamonds” este primul album de la moartea bateristului Charlie Watts, în 2021. Totuși, două dintre piese au fost înregistrate în 2019 cu Watts, inclusiv “Live by the Sword”, pe care Jagger a descris-o ca fiind “retro”.

Surse alternative: Reuters, The New York Times

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday