Agentul de publicitate al artistului, Bernard Doherty, a anunțat vestea printr-un comunicat de presă transmis pentru agenția Press Association.  

Cu o imensă tristețe anunțăm moartea dragului nostru Charlie Watts. Acesta a murit astăzi într-un spital din Londra, înconjurat de familia sa. A fost un soț, tată și bunic îndrăgit și unul dintre cei mai buni bateriști ai generației sale. Vă rugăm să respectați intimitatea familiei, a membrilor trupei și a prietenilor apropiați în aceste momente dificile”.

Știrea vine la doar câteva săptămâni după ce trupa a anunțat că Watts va lipsi de la turneul din SUA, din cauza unei intervenții medicale nespecificate. Watts fusese tratat în 2004 pentru cancer la gât. 

Charlie Watts a fost membru al trupei The Rolling Stones din ianuarie 1963, când li s-a alăturat membrilor Mick Jagger, Keith Richards și Brian Jones. 

Sursă: BBC

Foto:  | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday