Odată cu noua funcție, utilizatorii vor putea publica articole “foarte lungi și complexe, chiar și cu conținut media”. ”Poți publica chiar o carte, dacă vrei” a scris Elon Musk pe Twitter. Instrumentul care se află în curs de dezvoltare se va numi “Articles”, și nu “Notes” cum fusese anunțat anterior. Totuși, Musk nu a spus când ar putea fi lansată noua funcție.

Funcția va extinde și mai mult modurile în care utilizatorii scriu pe platformă. Abonații Twitter Blue pot deja să publice mesaje cu până la 10 mii de caractere, ceea ce depășește limita de 280 de caractere impusă celor care nu sunt abonați Blue. Totuși, când noua funcție va fi lansată, se pare că va permite publicarea unor mesaje și mai lungi.

De asemenea, această nouă funcție face parte din eforturile recente ale Twitter de a încuraja creatorii, și vine după ce Twitter a început să-și plătească creatorii de conținut cu o parte din veniturile generate din reclame, după un model similar cu cel al YouTube, lucru care i-ar putea ține pe aceștia pe platformă, și departe de alternative precum Threads de la Meta.

Sursă: The Verge

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday