Atacul a avut loc la o uzină din Sindelfingen, la 15 km sud de Stuttgart, unde sunt produse în special modelele S-Class ale Mercedes. Inițial, polițiștii au transmis că o persoană a murit și una a fost grav rănită, dar ulterior, Mercedes a anunțat că sunt două persoane decedate.

Principalul suspect a fost reținut, iar poliția precizează că face în continuare cercetări pentru a se asigura că nu mai există niciun pericol: În prezent, există o operațiune a poliției în incinta uzinei. Aparent, nu mai există niciun pericol angajații din uzină și pentru populație”. 

Și Mercedes a mai adăugat că “Suntem în contact cu autoritățile și încercăm să clarificăm ce s-a întâmplat. Siguranța angajaților este pe primul loc”. Nu este clar motivul atacului și nici dacă victimele erau angajate la uzina respectivă.

Ieri, directorii Volkswagen și Porsche au fost “atacați cu prăjituri” de activiștii de mediu și de cei pentru drepturile omului, care au perturbat astfel Adunarea Generală a Acționarilor.

Sursă alternativă: Sky News

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday