Un nou prequel al serialului Game of Thrones, intitulat “A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight”, este deja în lucru, dar nu a fost precizată o dată de lansare. Acţiunea se va desfăşura cu un secol înainte de evenimentele din “Game of Thrones”, difuzat între 2011 şi 2019, și se va axa pe aventurile a “doi eroi neobişnuiţi”, Ser Duncan cel Înalt și scutierul său Egg, potrivit unui comunicat al producătorului. Anunțul privind noul serial din universul Westeros vine la un an după apariţia “House of the Dragon”, un alt prequel care se concentrează pe războiul civil Targaryen, plasat cu aproximativ 200 de ani înainte de acțiunea din “Game of Thrones”.

În cazul francizei Harry Potter, va urma o “adaptare fidelă” a cărților publicate între 1997 şi 2007 de către autoarea J.K. Rowling, care va fi și producător executiv al proiectului, transmite Warner Bros. Serialul va avea o distribuție formată din noi actori, care vor prelua rolurile făcute celebre de Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint. Producătorii estimează că serialul va fi difuzat timp de 10 ani, o perioadă fără precedent, cu promisiunea că fiecare sezon va respecta autenticitatea cărţilor sursă și va introduce noi spectatori din întreaga lume în universul Harry Potter”.

Anunțul cu privire la noua platformă a producătorului american, care este rezultatul fuziunii dintre HBO Max și Discovery Plus, a fost făcut de către directorul executiv al companiei, care a precizat că va fi lansată inițial în SUA, pe 23 mai.

Sursă: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday