Noua platformă a producătorului american a fost anunțată de directorul executiv al companiei. David Zaslav a precizat că serviciul Max include întreg portofoliul Warner Bros, inclusiv cel disponibil pe platformele HBO și Discovery Plus (HVTV, Food Network, Cartoon Network, TLC și altele). 

Utilizatorii noii platforme au opțiunea de a alege din trei abonamente. Cel mai ieftin va costa 9,99 de dolari pe lună și include reclame. Versiunea fără reclame, standard, va costa 15,99 de dolari pe lună, actualul preț plătit de utilizatorii HBO Max. Presa de specialitate scrie că abonamentul standard permite ca doi utilizatori diferiți să acceseze platforma în același timp. Pot descărca până la 30 de filme sau seriale. Tariful lunar perceput de companie pentru abonamentul “final”, care oferă rezoluție 4K, este de 19,99 de dolari pe lună, și permite ca patru utilizatori diferiți să accese simultan platforma. “Planul final” oferă utilizatorilor opțiunea de a descărca până la 100 de filme sau seriale.

Utilizatorii existenți ai serviciului de streaming HBO Max vor fi transferați automat către noua platformă. Acești utilizatori, a declarat purtătorul de cuvânt al Warner Bros pentru CNN, vor putea păstra unele dintre funcțiile abonamentului existent (precum rezoluția 4K) pentru o perioadă de șase luni de la lansare, înainte de a fi îndemnați să treacă la planul “ultimate”. 

Warner Bros a anunțat, odată cu prezentarea noii platforme de streaming, și o serie de noi producții, precum un nou serial din franciza “Harry Potter”, un serial de comedie bazat pe “The Big Bang Theory” și un serial de dramă influențat de povestea din cele trei filme “The Conjuring”. 

Serviciul de streaming rezultat din fuziunea HBO Max și Discovery Plus va fi disponibil în SUA începând cu 23 mai. Ulterior, dar fără a precizat o dată exactă, Max va fi lansat și în Europa.

Surse alternative: Warner Bros, CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday