Twitter a operat această schimbare numai în versiunea web, iar nu și pe aplicațiile de mobil ale rețelei sociale. Sigla Dogecoin este vizibilă în partea din stânga-sus a paginii de pornire a Twitter, în locul în care în mod obișnuit era prezentă pasărea albastră, logo-ul rețelei.

Elon Musk, directorul executiv al Twitter, a atras atenția asupra schimbării, postând un meme pe contul său. În urma schimbării, valoarea cryptomonedei a crescut cu 30%, până la peste 0,10 dolari.

Modificarea are loc la câteva zile după ce Musk a cerut respingerea unui proces intentat de mai mulți speculatori, care l-au acuzat că a umflat artificial valoarea Dogecoin, apoi a lăsat-o să se prăbușească. În acest fel, spun speculatorii, Musk a avut câștiguri de miliarde de dolari de pe urma pierderii celorlalți traderi. 

Avocații miliardarului susțin că declarațiile făcute de el nu constituie suficiente dovezi pentru a susține o acuzație de fraudă și au cerut judecătorului să respingă acțiunea.

Sursa: The Guardian

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday