Conform publicației germane Bild, poliția a fost chemată să intervină cu puțin timp înainte de miezul nopții de sâmbătă spre duminică. În total, 28 de mașini de poliție s-au deplasat la locul atacului. Două persoane au murit, dar poliția a refuzat să explice dacă a existat un schimb de focuri între ele sau au fost atacate de o a treia persoană.

Polițiștii au precizat doar că “operațiunea s-a încheiat, iar acum am demarat investigațiile”. În schimb, un procuror din Hamburg a spus că “într-adevăr, pare a fi un conflict între cei doi”, fără a detalia. Presa locală transmite că una dintre persoanele decedate este cea care a deschis focul și, ulterior, s-a sinucis cu aceeași armă.

Un alt atac armat a avut loc la Hamburg pe 10 martie, când un bărbat a deschis focul într-un centru al cultului Martorilor lui Iehova, ucigând șapte persoane. 

Surse alternative: DW, Reuters

Foto: Byron Sullivan | Dreamstime.com

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday