Prima bandă a sensului de mers s-a surpat puternic, în urma unei alunecări de teren, în porțiunea cuprinsă între kilometrii 15+700 metri – 16+800. Parapetul metalic și gardul de protecție de pe marginea drumului au fost și ele deplasate în lateral.

Circulația rutieră a fost închisă începând de miercuri, 1 februarie, pe porțiunea de aproximativ 1,1 kilometri. Se estimează că lucrările de reparație vor dura aproximativ o lună. Ele vor fi efectuate pe cheltuiala constructorului, întrucât autostrada se află în garanție.

Centrul Infotrafic a amintit că traficul a fost deviat prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord și revenirea pe autostrada pe breteaua 4, la km. 16+800 de metri. Restricția este impusă pentru efectuarea lucrărilor de forare și colectarea apelor subterane din zonă.

Amintim că vineri, terasamentul Drumului Național 1 s-a surpat la Breaza, pe un segment de circa 60 de metri. Circulația a fost restricționată pe prima bandă de mers.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday