“După o analiză atentă și în lumina îngrijorărilor cu privire la potențialul de violență, am eliminat conținutul nou încărcat pe canalul Donald J. Trump, ca prim avertisment pentru încălcarea politicilor noastre referitoare la instigarea la violență”, se arată într-un comunicat oficial al YouTube.

Un prim avertisment înseamnă imposibilitatea de a adăuga videoclipuri noi timp de șapte zile. Un al doilea duce la suspendarea contului pentru două săptămâni, iar după trei abateri blocarea contului este permanentă. 

Așadar, contul lui Donald Trump este încă vizibil, iar videoclipurile sale anterioare pot fi în continuare vizionate, singura interdicție impusă este aceea de a urca videoclipuri noi timp de șapte zile. 

Președintelui american nu-i mai rămân multe opțiuni de comunicare pe rețelele sociale, după ce Twiter și Facebook i-au suspendat conturile. 

Sursă: Washington Post

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday