Sediul din Cluj-Napoca este al doilea cel mai mare birou Yardi din lume, cu peste 1200 de angajați. În prima jumătate a anului 2021, Yardi România plănuiește să-și mărească echipa cu aproximativ 80 de noi colegi, în cele șase departamente (dezvoltare software, colectare și analiză de date, servicii clienți, online marketing, jurnalism și consultanță).

Compania e prezentă în Cluj-Napoca încă din 2010. De atunci, a crescut din toate punctele de vedere, de la numărul de angajați, extinderea spațiului de birouri, la diversificarea portofoliului de servicii și adăugarea de noi beneficii.

„Avem peste 1200 de specialiști la Cluj-Napoca, iar în perioada pandemiei, oricât de dificilă a fost și este pentru toți, continuăm să ne extindem. În afară de o scurtă pauză în recrutare, analizată și asumată cu prudență în primăvara anului trecut, am recrutat activ. Am început 2021 în forță, mărindu-ne echipa cu peste 20 de noi colegi. Interesul candidaților s-a îndreptat în special spre oportunitățile din departamentul de Online Marketing, care a avut 450+ de aplicanți pentru unul dintre rolurile deschise. Colegii din această echipă lucrează la promovarea online a site-urilor companiei care atrag anual peste 250 de milioane de vizitatori, iar articolele redactate de ei apar în publicații de top, precum The New York Times sau The Wall Street Journal”, declară Bianca Geomolean, Directorul Departamentului Resurse Umane.

Punând pe primul loc sănătatea și siguranța angajaților, începând cu luna martie a anului trecut, compania a adoptat politica de „work-from-home”. Echipa Yardi România continuă să se bucure de beneficii competitive: măriri salariale, o complexă asigurare privată de viață și de sănătate, echivalentul a 2000 USD pe an alocați dezvoltării profesionale ale fiecărui angajat, bonus financiar la final de an și activități interne de wellbeing. În plus, compania a sprijinit munca de acasă și prin alocarea unor sume individuale pentru achiziționarea de birouri sau scaune ergonomice, care să asigure un confort sporit.

„Am intrat în 2021 optimiști și determinați să oferim mai departe servicii de calitate clienților, având grijă, totodată, de starea de bine a colegilor noștri. La fel ca până acum, ne implicăm activ și în comunitatea locală, investind constant în acțiuni de responsabilitate socială, în zone fundamentale precum educație, sănătate și mediu”, declară Andrei Dragomir, Directorul de Operațiuni și IT.

Compania Yardi Systems, Inc. este reprezentată legal în România prin subsidiarele Property Shark și Yardi Call Center. În 2020, cifra de afaceri a celor două subsidiare a fost de aproximativ 180.000.000 RON, un rezultat egal cu cel din anul precedent, chiar și într-o perioadă dificilă din mai multe puncte de vedere.

Yardi Systems, Inc., compania multinațională americană, este lider global în furnizarea de soluții software proprii dedicate pieței imobiliare, cu peste 40 de birouri și 7300 de angajați în întreaga lume. Yardi România este o companie orientată spre dezvoltarea de produse software și nu una de tip BPO (Business Process Outsourcing). Aceste produse software integrate de gestionare a proprietăților și a investițiilor deservesc toate verticalele imobiliare, permițând proprietarilor, managerilor, investitorilor și altor părți interesate accesul la informații specifice nevoilor lor.

Pentru mai multe informații despre Yardi România, vizitează website-ul www. careers.yardiromania.ro sau pagina de Facebook.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday