Anunțul a fost făcut chiar de directorul executiv al Meta, Mark Zuckerberg, pe pagina sa de Facebook. Vom lansa în această săptămână link-uri pe care utilizatorii WhatsApp le pot accesa pentru a participa la apeluri, simplificând astfel la o singură atingere inițierea și partajarea unui apel”, a scris Mark Zuckerberg. Meta deține rețelele de socializare Facebook, WhatsApp și Instagram.

Presa de specialitate scrie că funcția ce urmează implementată pe WhatsApp este similară cu cea folosită de platforme precum Zoom sau Google Meet. Odată cu implementarea noii funcții, la secția Apeluri va exista opțiunea de a crea un link (Call Links) pentru apeluri audio și video, pe care utilizatori îl pot trimite apropiaților.

Șeful Meta a mai precizat că testează, în același timp, și implementarea apelurilor video securizate la care pot participa până la 32 de persoane. În prezent, doar opt persoane pot participa la același aceeași conferință video pe WhatsApp.

Sursă alternativă: TechCrunch

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday