După o ședință online a Comitetului pentru Situații de Urgență, Guvernul comunică următoarele:

“A fost dispusă măsura decretării stării de alertă la nivelul județului Vrancea, în baza HCJSU Vrancea, abilitând, astfel, Ministrul Afacerilor Interne să avizeze hotărârea. Prin această măsură se pun în aplicare acțiuni imediate de răspuns, precum suplimentarea forțelor de intervenție, alertarea structurilor din zonele limitrofe, asigurarea permanenței structurilor cu responsabilități clare în gestionarea situației generate de fenomenele meteo extreme, până la revenirea la starea de normalitate.”

Anterior, prefectul judetului Vrancea, Nicuşor Halici, a solicitat aprobarea instituirii stării de alertă în cadrul unei şedinţe a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă: “Am solicitat aprobarea stării de urgenţă pentru înlăturarea efectelor căderilor abundente de zăpada şi a viscolului care încă mai persistă în zona de sud a judeţului. Sunt drumuri blocate, dar care nu izolează complet localități – drumuri județene și naționale, le-am blocat din cursul serii trecute”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday