• Activitatea de servicii de piaţă prestate populaţiei a crescut cu 349% brut, comparativ cu luna aprilie 2020. Acest avans a fost influențat de creșterile înregistrate în domeniile jocurilor de noroc şi alte activităţi recreative (+1903,1%), serviciilor de coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare (+848,5%), activităţilor agenţiilor turistice şi tur-operatorilor (+386,9%).
  • Activităţile hotelurilor şi restaurantelor au înregistrat un avans de +12,8% pe primele patru luni, comparativ cu aceeași perioadă din 2020.
  • Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piaţă prestate populaţiei a scăzut faţă de martie cu 10%. Totodată, de la începutul anului și până la finalul lunii aprilie, au scăzut cu -0,2% ajustat în funcţie de numărul de zile lucrătoare și au crescut cu doar +4,8% brut.

  • Volumul total al cifrei de afaceri din comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor a crescut cu 99,6% (ajustat) și cu 107% (brut) în luna aprilie 2021 faţă de luna aprilie 2020. Avansul, datorită creşterilor înregistrate la comerţul cu autovehicule (+128,4%) și comerţul cu motociclete (+83%).

    Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

    Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

    Susține echipa Biziday