Premierul României a susținut un discurs la ședința femeilor sociali-democrate, de la Neptun. A declarat că are susținerea PSD-ALDE și că nu va pleca din funcție decât atunci când coaliția de guvernare va decide asta: ,,Am o echipă alături, am conducerea partidului alături de mine, sunt susținută de alianța PSD-ALDE, nu am niciun motiv să fac un pas înapoi.

Dragi colegi din Opoziție, câștigați încrederea românilor. Ea se câștigă prin proiecte, nu prin jigniri. Dragi colegi, dacă credeți că puteți să obțineți guvernarea prin mijloace nedemocratice vă înșelați. Democrația înseamnă respectarea votului cetățenilor români. Sunt convinsă că românii vor face diferența între măsurile luate pentru ei, grija și implicarea guvernului și între ceea ce fac cei din Opoziție, ura și dezbinarea pe care au adus-o în țară”, a mai precizat ea.

Viorica Dăncilă a vorbit și despre planurile Guvernului pe care îl conduce și a declarat că ,,cei mai înverșunati adversari care îmi numără virgulele sau greșelile de exprimare nu au altceva de criticat și atunci se limitează numai la acest lucru”.

De asemenea, ea a subliniat că în prima parte a anului Guvernul s-a axat pe creșterea nivelului de trai, dar în cea de-a doua accentul va fi pus pe investiții.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday