Preşedintele partidului Pro România, Victor Ponta, a declarat că susține înlocuirea actualului Guvern, dar că nu votează un “Guvern Orban” și că îl propune, pentru funcția de premier, pe fostul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu. 

“Nu votăm un Guvern Orban. L-am propus pe Sorin Cîmpeanu , despre care n-am auzit de la niciun pesedist decât vorbe de laudă”, a precizat Victor Ponta într-o conferință de presă. 

“În această săptămână am avut o întâlnire a structurilor noastre interimare de conducere şi am decis următoarele: în primul rând, ne dorim şi vom sprijini ideea înlocuirii Guvernului actual cu un Guvern mult mai competent, cu un Guvern capabil să conducă România în anul Centenarului, să reprezinte România anul viitor în timpul Preşedinţiei Europene, oameni pregătiţi pentru funcţia pe care o ocupă în acel Guvern (…) Vom sprijini orice efort de înlocuire a actualului Guvern. (…) De aceea facem un apel către iniţiatorii moţiunii, PNL şi USR, de a discuta şi azi, şi mâine, şi miercuri cu toţi cei dispuşi din PSD, ALDE, cu noi, de la PRO România, cu ceilalţi din celelalte partide, pentru a încerca să spunem foarte clar: nu dăm jos guvernul PSD să îl înlocuim cu un guvern PNL, îl înlocuim cu un guven competent”, a adăugat Ponta.

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday