Victor Ponta anunță, pe pagina sa de Facebook, că a fost sancționat de Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, și a fost exclus din Comisia de Afaceri Europene și din Comisia de Politică Externă: „Am ajuns la Comisia de Abuzuri și o să mă ocup să arăt toate abuzurile comise de puterea actuală”.

De asemenea, Ponta anunță că și colegii săi de partid au fost „exilați” la Comisia pentru Drepturile Omului unde, consideră el, „o să își facă datoria foarte bine”.

Azi am fost sanctionat de catre Presedintele Camerei Deputatilor ( Dl Liviu Dragnea) / dupa 4 mandate de deputat ( plus ministru si Premier) am fost exclus din Comisia de Afaceri Europene si din Comisia de Politica Externa . 😂😂😂https://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-moment-de-senza-ie-in-parlament-cum-a-fost-aplaudat-de-psd-i-ti_1270630.htmlAm ajuns astfel la Comisia de Abuzuri si o sa ma ocup sa arat toate abuzurile comise de Puterea actuala – colegii mei de la #ProRomania au fost toti exilati la Comisia pentru Drepturile Omului – o sa isi faca datoria foarte bine si acolo! Razbunarea este arma prostului( ajuns la Putere)/ dar #ProRomania o sa lupte in continuare cu si mai multa indarjire!

Gepostet von Victor Ponta am Mittwoch, 13. Juni 2018

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday