Liderul ALDE Marian Cucșa a reacționat pe Facebook în urma publicării de către Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu o scrisoare critică la adresa lui Liviu Dragnea, în care cer și demisia sa din funcțiile de președinte PSD și al Camerei Deputaților. 

Potrivit lui Marian Cucșa, ALDE a încheiat o coaliție cu un partid, nu cu o persoană, de aceea nu ,,are ce comenta” cu privire la acest subiect: ,,Între ALDE și PSD există o înțelegere politică, o coaliție între partide, nu între persoane. De aceea consider că nu avem ce comenta pe marginea a ceea ce se întamplă în acest moment în PSD”.

https://www.facebook.com/mariancucsa.ro/posts/979802052203892

Reamintim că astăzi vicepreședinții PSD Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu au elaborat o scrisoare împotriva lui Liviu Dragnea, care, potrivit lor, deși este semnată de doar trei membri,  reprezintă punctul de vedere al mai multor persoane din partid.

Liviu Dragnea a declarat ulterior că va avea o reacție în urma Comitetului Executiv al partidului, ce a fost convocat pentru vineri.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday