Dan Barna a susținut declarații de presă de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila”, după ce a primit doza de rapel a vaccinului anticoronavirus. A afirmat că se simte bine și a îndemnat la păstrarea distanței sociale și la respectarea în continuare a măsurilor de protecție.

Principalele declarații:

  • Despre buget: Este un buget de care nimeni nu este mulțumit, dar este un buget de responsabilitate, este un buget prin care România trebuie să se reaşeze pe direcţia de repornire economică şi de redresare din criză
  • Despre sporurile bugetarilor: Discuţia cu sporurile va fi şi în Parlament. Suntem de acord cu toţii că sporul că lucrezi cu calculatorul, ca şi condiţie vătămătoare, este un spor care nu mai are nicio justificare. Fiecare dintre noi lucrează zilnic cu calculatorul și asta nu e o justificare pentru a primi un spor suplimentar. E doar un exemplu.
  • Despre transportul studenților: Propunerea prevede ca studenții să aibă gratuitate de 50% pe toata durata anului, nu doar în anul școlar. Călătoriile nu vor fi limitate. Modificarea va apărea în proiectul legii bugetului pe 2021.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday