Un accident de circulație între două autoturisme s-a produs pe DN 24B, în localitatea Albița, județul Vaslui. Din cauza numărului mare de victime (șapte), reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au decis activarea Planului Roșu de Intervenție. Circulația în zonă este oprită.

Update: Salvatorii anunță că numărul vicimelor implicate în accident este de șapte. O singură persoană este inconștientă și va fi transportată la Iași cu elicopterul SMURD. Altă persoana, rănită, dar conștientă, va fi transportata la spitalul municipal din Huși, la uniatea de primiri urgențe.

Centrul INFOTRAFIC  precizează că traficul rutier este întrerupt pe DN 24B Huși – Albița, în apropierea satului Albița (Vaslui).

ISU Vaslui informează că a trimis la fața locului un elicopter SMURD, cinci ambulanțe, dintre care patru SMURD și una de la serviciul județean de urgență, o autospeciala pentru transport victime multiple și una pentru stingere. Misiunea salvatorilor este în dinamică.

 

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday