Un accident grav cu mai multe victime s-a produs în această seară în zona localității Zorleni din județul Vaslui. Potrivit autorităților, o coliziune a avut loc între un TIR, o căruță și un autoturism, în urma căreia au rezultat nouă victime, dintre care două au decedat.

DSU precizează că a fost activat Planul Roșu pentru intervenția la fața locului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al județului Vaslui acționând pentru descarcerare, deblocare, evaluare și acordare de îngrijiri medicale și transport la unități medicale specializate. Din primele evaluări, pe lângă cele două persoane decedate, alte două persoane au suferit leziuni de cod roșu, iar cinci persoane au fost încadrate pe cod galben.

La fața locului, salvatorii intervin cu o autospecială pentru descarcerare, cinci ambulanțe SMURD și patru ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

Poliția Română informează că traficul este oprit pe DN 24A Bârlad – Murgeni, în zona localității Zorleni, pentru intervenția medicală de urgență, urmând să se efectueze cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Sursa foto: DSU

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday