Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) transmite că un accident a avut loc în Vaslui, pe DJ 245, între Morăreni și Florești. Un microbuz în care se aflau 16 persoane s-a răsturnat pe carosabil. O persoană a murit și alte zece au fost transportate la spital.

Update: DSU anunță că o persoană a decedat, 10 persoane au fost transportate la spital (7 la UPU Vaslui, 1 cu elicopterul la Iași și 2 la Bârlad), iar cinci persoane au fost evaluate la fața locului și nu au avut nevoie de îngrijiri.

Comunicatul inițial:

“Din primele informatii, în interior se aflau 16 pasageri, iar o persoană este încarcerată. Pentru gestionarea evenimentului cu victime multiple, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fata locului sunt mobilizate un echipaj de descarcerare, 3 autospeciale complexe de stingere si descarcerare, o ambulanta pentru transport victime multiple, 3 echipaje SMURD si 2 echipaje medicale SAJ. A fost prealertat si elicopterul SMURD Iasi”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday