Potrivit Agerpres, Vasile Bănescu a anunțat că s-a infectat de la un coleg, miercuri, cu o zi înainte de a-și face doza de rapel a vaccinului anti-Covid. Ulterior, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a fost depistat pozitiv, având o formă foarte ușoară a bolii.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt foarte bine. Din fericire, apucasem să fac prima doză de vaccin, dar m-am contaminat miercurea trecută de la un coleg chiar cu o zi înainte de rapel. M-am pozitivat ulterior, dar în acest context am făcut o formă foarte uşoară. La gradul meu de oboseală şi stres ar fi putut fi altfel dacă nu aş fi fost vaccinat. Să fiţi, să fim cu toţii ocrotiţi alături de cei dragi! Speranţa pusă în Dumnezeu ne va ajuta mereu“, a declarat acesta, pentru Agerpres.

Luni, cu două zile înainte de a se infecta, Bănescu anunțase pentru prima dată că s-a vaccinat, răspunzând astfel apelului făcut de prim-ministrul Florin Cîțu ca preoții să se implice în popularizarea vaccinării. Vasile Bănescu nu este preot, deși a absolvit Teologia.

Sursa: Agerpres

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday