UPDATE: Bilanțul final furnizat de DSU arată că, în urma accidentului, 13 persoane au fost transportate la spital, dintre care o victimă cu elicopterul. Toate persoanele sunt conștiente.

A fost dezactivat Planul Rosu de Interventie.

UPDATE 15:40: La locul intervenției se va deplasa și un elicopter SMURD, transmite DSU.

UPDATE 15:25: Departamentul pentru Situații de Urgență arată că sunt 21 de persoane implicate (19 din microbuz și două din mașină), toate conștiente. Persoanele primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Departamentul pentru Situații de Urgență anunță că pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor celor 19 victime, a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Vâlcea.

La fața locului acționează patru ambulanțe SMURD, șapte ambulanțe SAJ, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două echipaje de descarcerare.

„Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul județului Vâlcea intervin și 2 ambulanțe de la SAJ Sibiu, 2 ambulanțe SMURD și 1 autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu. Misiunea este în dinamică.”, mai arată DSU.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday