De acum puteți lăsa planificarea vacanțelor în grija Coral Travel. Alăturați-vă milioanelor de turiști care au ales companiile Coral Travel și bucurați-vă de următoarea destinație de vacanță. Coral Travel oferă pachete de călătorie cu zbor, hotel, facilități și confort care se vor ridica la înălțimea așteptărilor voastre.

Coral Travel face parte din grupul internațional de companii Coral Travel Group (OTI Holding), cu o experiență de peste 30 de ani pe piața globală a ospitalității. Acesta activează în 13 țări, inclusiv în Germania, Polonia, Republica Cehă, Elveția etc. Începând cu acest an, Coral Travel este prezent și pe piața din România.

Vă puteți bucura de diferite destinații de vacanță ajungând în Antalya și Bodrum în Turcia, Hurghada și Sharm El Sheikh în Egipt, Rodos și Heraklion în Grecia, Enfidha în Tunisia.

În Grecia, Coral Travel oferă turiștilor români, în exclusivitate, cel mai popular lanț hotelier – Mitsis Hotels.

Coral Travel va zbura în acest an cu 4 companii aeriene: Turkish Airlines, Fly Lili, Fly Lili, Corendon Airlines și Aminawings. Cu Turkish Airlines puteți rezerva la clasa business pentru confortul dumneavoastră.

Puteți pleca de pe 8 aeroporturi din țară: București (Aeroportul Internațional Henri Coandă și București Băneasa – Aurel Vlaicu), Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Oradea, Suceava, Iași.

Veți beneficia de toate avantajele partenerului propriu de incoming ODEON Tours: ghizi locali proprii, autobuze și mijloace de transport pentru transferuri individuale, asistență 24/7 pentru turiști pe durata vacanței.

În plus, veți beneficia de cazare la hoteluri proprii sau asociate, din rețeaua Coral Group Hotels. Toate hotelurile funcționează la standardele Coral Group, având grijă să satisfacă toate dorințele și nevoile oaspeților. Dacă alegeți Turcia ca destinație de vacanță, puteți opta pentru unul dintre hotelurile deținute: Xanadu Resort Hotel (Belek), Seven Seas Life (Kemer), Seven Seas Blue (Side), Otium Family Eco Club (Side).

Coral Travel oferă 3 concepte de vacanță exclusive pe piața românească:

Sun Family Club – colecția include cazare la cele mai bune hoteluri de familie cu Sun Family Club. Aici se ține cont de toate detaliile – mese pentru copii în timpul zilei, programe educaționale și de divertisment cu pedagogi profesioniști.

Pentru cei interesați de pachetul de familie, există și oferta “2+2=2” – doar părinții plătesc cazarea, iar copiii stau gratuit în hotel.

Coral Elite Service – o selecție de hoteluri de lux și beneficii speciale, cum ar fi: un ghid de la departamentul Coral Elite Service la sosire și la plecare, transfer special cu maximum 2 opriri, serviciu de ghid profesionist disponibil 24/7.

Summer Collection – cele mai bune oferte de cazare în hoteluri din Turcia, Egipt, Grecia și Tunisia. Nu trebuie să pierdeți timp pentru a selecta hotelul. Coral Travel a făcut deja acest lucru pentru dumneavoastră. Încă un beneficiu al rezervării este condiția specială de plată – plata în avans este de doar 10%.

Vă invităm să descoperiți cele mai bune tarife pentru cele mai populare destinații ale verii:

TURCIA
– De la 248 euro/persoană/sejur 7 nopți cu mic-dejun, zbor charter și transfer inclus

EGIPT
– De la 425 euro/persoană/sejur 7 nopți cu all inclusive, zbor charter și transfer inclus

GRECIA
– De la 305 euro/persoană/sejur 7 nopți cu self catering, zbor charter și transfer inclus

TUNISIA
– De la 364 euro/persoană/sejur 7 nopți cu mic-dejun, zbor charter și transfer inclus

*Tarifele sunt valabile la momentul publicării

Cum să vă rezervați următoarea vacanță? Doar vizitați www.coraltravel.ro  și rezervați online, cu posibilitatea de a plăti în rate, fără comision suplimentar, sau alegeți agenția din lista de parteneri.

Pregătiți-vă bagajele, veți ajunge în vacanța mult visată!

Coral Travel: +40 (31) 490 50 50

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday