Preşedintele USR, Dan Barna, a solicitat demisia din funcţii a ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a şefului Jandarmeriei.

Îi acuză că au transformat Jandarmeria în „braţul armat al lui Liviu Dragnea”, susținând că este inadmisibil ca, într-un stat european, o astfel de instituție să se comporte „ca înainte de anii 1990”.

„USR cere ferm şi explicit demisia doamnei Carmen Dan, ministrul de Interne, şi a şefului Jandarmeriei Române, domnul Sebastian Cucoş, pentru că cei doi au transformat de ieri Jandarmeria Română în braţul armat al lui Liviu Dragnea. Este inadmisibil pentru un stat european ca Jandarmeria să se comporte ca înainte de anii ‘90 şi să devină un instrument care acţionează la comanda unui partid politic. Ieri (miercuri – n.r.), după plenul Parlamentului, doamna Carmen Dan a precizat că protestatarii ar trebui băgaţi în dubă şi doar la câteva ore, în cadrul unui protest paşnic, oamenii au început să fie băgaţi în dubă precum într-un stat dictatorial”, a afirmat Barna.

https://www.facebook.com/DanBarnaUSR/videos/1753872394703937/

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday