Uniunea Salvați România și Mișcarea România Împreună fac un apel la unitatea tuturor forțelor democratice din societate, subliniind faptul că democrația a avut de suferit în ultimele 18 luni, din cauza faptului că „agenda politică a fost dedicată salvarii de la pușcărie a lui Liviu Dragnea”.

„Nu educația, nu sănătatea, nu infrastructura țării au fost prioritare ci modificarea codului penal pentru a salva politicieni corupți. Scandalul, minciuna și manipularea sunt instrumentele folosite agresiv de către coaliția de guvernare pentru a-și atinge scopurile.”, arată cele două partide, într-un comunicat de presă.

De asemenea, USR și Mișcarea România Împreună au subliniat faptul că o coaliție parlamentară majoritară „și-a folosit puterea legislativă ca să intervină în procesul de Justiție. Fundamentele dreptului, ale justiției și ale moralei publice au fost demolate pe 4 iulie 2018 de parlamentarii PSD-ALDE”.

Comunicatul integral aici. 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday