Începând cu data de 1 octombrie 2021Universitatea din București își propune să reia toate activitățile didactice în format fizic, față în față. Astfel, odată cu începerea anului universitar 2021-2022, studenții Universității din București, indiferent de nivelul de studii, sunt așteptați să își reia locurile rămase libere în sălile de curs, atât pentru ceremoniile de deschidere și pentru activitățile didactice teoretice și practice, cât și pentru evenimente conexe și interacțiunea firească cu colegii și cu profesorii lor“, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Universității. 

Reprezentanții instituției fac apel la studenți și la profesori să se vaccineze, pentru “a contribui la revenirea la o situație normală în toate sferele vieții personale și profesionale”. UB precizează că toate cursurile, laboratoarele, seminarele, stagiile de practică și celelalte tipuri de activități didactice, precum și evaluările și examinările periodice, semestriale și anuale se vor desfășura față în față, în cazul în care evoluția pandemiei va permite acest lucru.

Totodată, Universitatea din București spune că un număr de cămine vor rămâne deschise pe timpul verii, pentru studenții care doresc să rămână în Capitală în timpul vacanței, iar începând cu 1 octombrie, toate căminele disponibile vor fi deschise, cu excepția situației în care autoritățile competente nu impun alte măsuri de restricții.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday