Profită de ultimele locuri disponibile pentru a te înscrie la programul EMBA susținut de Sheffield University! Cursurile încep pe 7 noiembrie, în București.

Pe o piață a muncii din ce în ce mai competitivă, un MBA poate constitui un avantaj. MBA este un acronim pentru Master of Business Administration, un program în urma căruia absolventul primește o diplomă în business management. O diplomă de MBA arată disponibilitatea persoanei respective de a investi timp și bani pentru a se dezvolta și poate fi interpretată de angajatori printr-un potențial mai bun de a ocupa o poziție cu un grad de responsabilitate crescută.

MBA-ul se adresează și întreprinzătorilor. A fi antreprenor într-o lumea dinamică, definită de globalizare, crize economice, inovații și dezvoltarea invențiilor tehnice, poate fi o provocare fără o adaptare rapidă nevoilor pieței. Succesul în business este definit de oameni care gândesc inovativ, global și care au capacitatea de a veni cu idei noi.  Tot mai mulți tineri aleg să urmeze un program de studii, înainte de a dezvolta un start-up. Dacă programele de Executive MBA se adresau în special managerilor din companiile multinaționale, de câțiva ani, ponderea antreprenorilor este în continuă creștere.

Există multiple avantaje în ceea ce privește participarea la un program executiv de MBA. Executive MBA al Universității Sheffield oferit de Facultatea Internațională CITY College este un program inovativ care aduce numeroase beneficii managerilor de top și profesioniștilor de afaceri care aleg să participe:

– Cunoștințe avansate și abilități de leadership strategic pe care participanții MBA le încorporează în activitatea lor. Studii de caz din viața reală. Focus pe subiectele de disertație.

– Crearea de conexiuni cu colegi din aceleași sectoare industriale sau diferite din peste 25 de țări. Participanții beneficiază de importante oportunități de a lua parte la astfel de rețele profesionale care se extind pe toată durata studiilor. După finalizarea programului, aceștia devin parte a comunității globale de absolvenți ai Universității Sheffield, cu peste 135.000 de absolvenți în întreaga lume – inclusiv mulți absolvenți MBA.

– Expunere internațională: călătorii, exemple în clasă, colegi din alte țări, profesori internaționali.

– Pregătire pentru viitoarea carieră și pentru avansare. Participarea la programul Executive MBA, ajută participanții să avanseze considerabil în carieră în timpul și / sau după finalizarea studiilor.

Studenții sunt adesea promovați la un post mai înalt sau chiar găsesc un loc de muncă mai bun. Un beneficiu suplimentar pentru participanții la programul Executive MBA este „Programul de antrenare în carieră”. Programul învață studenții despre cum să experimenteze progresul la locul de muncă într-un mod semnificativ.

Prin acest program de coaching, studenții sunt învățați să motiveze oamenii, să construiască relații și să devină lideri de echipă eficienți.

– O săptămână de studiu în Sheffield, Marea Britanie și una în Salonic, Grecia. Participanții MBA se alătură tuturor studenților MBA din toate țările participante. Aceștia interacționează pe parcursul a 2 săptămâni competitive de studiu.

Această caracteristică unică a programului MBA oferă studenților oportunitatea de a intra în contact cu oameni din diferite țări, industrii și culturi și de a câștiga expunerea la perspectivele și practicile de afaceri internaționale.

Înscrie-te acum aici pentru un upgrade în carieră!

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday