Mesajul ,,vă vedem” este al doilea mesaj anti-guvernamental trasat pe un câmp din Cluj. Mai multe persoane s-au adunat sâmbătă cu pancarte pe câmp. ,,Să vă fie rușine, nu ne reprezentați!”, ,,Ce vrem? Stoparea legilor pentru corupți” sunt două dintre mesajele transmise de protestatari. Aceștia au mai cerut și desființarea comisiei parlamentare speciale prin care s-au decis modificarea Legilor Justiției și a Codurilor Penale, condusă de Florin Iordache.

Niste taraniVa vedem din SamboleniUltima opera de arta realizata impreuna cu Alexandre si prietenii din Cluj si Mures.Ca o curiozitate, noua postare din teren are orientare sud-est, taman spre Bucuresti

Gepostet von Sorin Bobis am Samstag, 21. Juli 2018

Mesajul ,,vă vedem” a fost unul dintre simbolurile amplelor proteste de susținere a Justiției, fiind făcut cunoscut și de mișcarea ,,Vă vedem din Sibiu”. Timp de zeci de zile la rând, la orele prânzului, mai multe persoane au ieșit la un protest mut în centrul Sibiului.

Gepostet von Cosmin Balanean am Samstag, 21. Juli 2018

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday