Institutul Național pentru Fizica Pământului a anunțat pe site-ul oficial datele despre seism. Informațiile inițiale anunțau o magnitudine de 4.2 pe scara Richter. IGSU anunță că până în acest moment nu au fost primite apeluri prin intermediul numărului 112 și nu au fost sesizate situații de urgență.

La scurt timp IGSU a publicat pe pagina de Facebook un clip video cu reguli generale de comportare în cazul unui cutremur.

Reguli generale de comportare la cutremur

În urmă cu puțin timp, în zona seismica Vrancea s-a produs un #CUTREMUR cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter, la adâncimea de 140 km.Până în acest moment nu au fost primite apeluri prin intermediul numărului 112 și nu au fost sesizate situații de urgență în urma seismului.În clipul de mai jos poți afla reguli generale de comportare în cazul unui cutremur.Află mai multe detalii despre reacția la seism aici: www.nutremurlacutremur.ro#POMPIERII #IGSU #SMURD #România #Seism #Prevenire #NuTremurLaCutremur

Gepostet von IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania am Mittwoch, 22. August 2018

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday