Meciul României împotriva Islandei, din semifinalele barajului de calificare la Euro 2020 a fost reprogramat pentru 4 iunie, anunță FRF. Finala barajului a fost programată cinci zile mai târziu, pe 9 iunie. În cazul în care va trece de Islanda, tricolorii vor juca împotriva câștigătoarei dintre Bulgaria și Ungaria.

Reamintim că UEFA a luat decizia de a amâna Campionatul European de Fotbal, din cauza pandemiei de coronavirus. Turneul final urmează să se desfășoare în vara anului viitor.

„Vineri, 20 martie, UEFA a trimis o informare către toate asociațiile naționale prin care a anunțat datele la care se vor disputa partidele internaționale din luna iunie.

În urma deciziei Comitetului Executiv UEFA din 17 martie, toate partidele interțări programate inițial în martie au fost mutate în iunie, în perioada 1 – 9 iunie, ca măsură de precauție în contextul pandemiei COVID-19.

Vineri, forul de la Nyon a precizat noile date de disputare la care sunt programate partidele din play-off-ul EURO, turneu final care a fost reprogramat în 2021. Astfel, semifinalele barajului au acum ca dată de disputare ziua de joi, 4 iunie, în timp ce finalele sunt programate marți, pe 9 iunie. Situația pandemiei fiind în evoluție, aceste date pot suferi modificări.

Reprezentativa României va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinala play-off-ului. În cazul unui succes, tricolorii vor juca pentru locul la EURO, tot pe teren străin, în fața Bulgariei sau Ungariei”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday