Twitter a eliminat videoclipul pe care Trump l-a distribuit de pe contul directorului de socializare al Casei Albe. Compania a primit o notificare legată de drepturile de autor de la Machine Shop Entertainment, o companie de management deținută de trupa rock Linkin Park.

Casa Albă nu a comentat deocamdată incidentul, notează Reuters. Nu este prima dată când postările președintelui Trump sunt retrase de pe platformă de către companie. În iunie, Twitter a șters o postare a lui Donald Trump cu o înregistrare video ce aducea un omagiu lui George Floyd tot după o plângere referitoare la drepturi de autor.

În luna mai însă, pentru prima dată, Twitter a marcat o postare a președintelui american Donald Trump ca potențial înșelătoare, atașând și un link de verificare. Atunci Trump spusese că votul prin corespondență va duce la răspândirea fraudei electorale.

Sursă: Reuters  

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday