Tudorel Toader a scris într-o postare pe Facebook că “în lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o ordonanță de urgență”. Mesajul a fost transmis în contextul în care președintele PSD i-a reproșat că întârzie adoptarea unor ordonanțe de urgență pe Justiție.

“O simplă precizare ! În lipsa urgenței, nu poate fi adoptată o Ordonanță de Urgență! PS: această postare va fi ștearsă după o oră !”, este mesajul postat de ministrul Justiției pe Facebook.

Răspunsul acestuia de sâmbătă seara a venit la doar o zi după ce Liviu Dragnea îi reproșa lui că nu a dat ordonanțele de modificare a Codurilor Penale și îl atenționa “să înţeleagă că nu mai poate continua aşa, trebuie să înceteze cu această atitudine”. 

Președintele PSD a mai adăugat că “A fost o greşeală a PSD că a crezut în unii care au spus că vor da aceste Coduri prin Ordonanţe de urgenţă ca să ajungă la final să se meargă, din câte am înţeles, cu vreo 7 – 8 articole la Bruxelles într-o mare umilinţă. Tudorel Toader nu mai poate continua așa. Doamna premier trebuie să ia o decizie, să-l mențină sau nu.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday