Concertul formației va avea loc duminică, 16 iulie, pe Arena Națională din București. Potrivit organizatorilor de la Emagic, Guns N’ Roses va veni pentru prima dată la București în formula clasică, consacrată, cu Axl Rose, Slash și Duff McKagan. Lor li se adaugă Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.

Biletele vor putea fi cumpărate începând cu 24 februarie, ora 10, din rețelele Iabilet.ro, Entertix.ro sau de pe BileteEmagic.ro.

“Guns N’ Roses revin cu un turneu mondial amplu în 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor și festivalurilor din lume, pe toată durata verii și în toamnă. Trupa de powerhouse rock demarează turneul pe 5 iunie la Tel Aviv și va continua cu spectacole în Europa, sub același line-up clasic, ajungând la București duminică, 16 iulie, pe scena Arenei Naționale, pentru concertul rock al anului!”, se arată în comunicatul emis de Emagic.

Trupa a lansat până acum șase albume de studio, în peste 35 de ani de la înființare. Ultimul, “Chinese Democracy”, a apărut în 2008. Patru ani mai târziu, grupul a fost introdus pe lista Rock and Roll Hall of Fame.

Foto: Facebook/Emagic

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday