Poliția Română informează că, la ora 17:45, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov-Ploiești, astfel:

  • Centura de Vest a municipiului Ploiești: trafic intens către Brașov, cu coloană între sensurile giratorii DN 1A – km. 60 și Strejnicu-km. 61+500 de metri, dar și pe tronsonul kilometric 64 – 66+500 de metri;
  • Comarnic: coloană în mișcare pe directia de deplasare București-Brașov, de la km. 103+500 (Nistorești) până la km. 106 (Comarnic);
  • Sinaia: trafic intens, fără coloane formate;
  • Bușteni: pe sensul de mers Ploiești către Brașov este înregistrată coloană în mișcare de la km. 128 (loc. Poiana Țapului) până la km.130 (loc.Bușteni).

Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru evitarea aglomerației pe principalele artere rutiere, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative.

În zona montană sunt semnalate precipitații sub formă de lapoviță, carosabilul fiind parțial umed.

Poliția Rutieră recomandă atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi menționează că foarte importantă pentru arterele de viteză este mărirea distanţei de siguranţă între vehicule.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday