Poliția Română informează că, la această oră, situația privind valorile de trafic pe principalele artere rutiere se prezintă astfel:

  • DN 1 Ploiești-Brașov: trafic intens pe sensul către Capitală, fiind formată coloană în mișcare pe raza stațiunilor Azuga și Bușteni.
  • DN 7 Sibiu-Pitești: se circulă îngreunat pe ambele sensuri de deplasare, între localitățile Lintești și Morărești (zonă unde se efectuează lucrări de reparații la carosabil), dar și pe tronsonul cuprins între localitățile Brezoi și Căciulata.
  • A2 București-Constanța: coloană  în miscare pe o lungime de aproximativ 2 kilometri în zona restricției de la podul Fetesti, pe sensul spre Bucuresti; coloană  în  miscare  pe  o  lungime de aproximativ 3 kilometri în zona restricției de la podul Cernavodă, pe sensul spre Bucuresti.

Autoritățile sfătuiesc conducătorii auto să opteze pentru rute alternative și să evite efectuarea depășirilor sau manevrelor periculoase.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday