Update: În maşina lovită de tren se aflau un bărbat de 41 de ani şi o femeie de 24 de ani. Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, bărbatul a suferit un traumatism cranian grav, cu otoragie (n.r. – scurgere a unei cantităţi de sânge din ureche). El nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat. Femeia a fost diagnosticată cu un traumatism toracic. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.

Știrea inițială:

Poliția Română informează că pe magistrala 800, în apropierea localității 23 August, județul Constanța, un tren care circulă pe direcția Constanța-Mangalia a acroșat, la o trecere la nivel cu calea ferată, un autoturism. Potrivit primelor informații, o persoană este încarcerată în autoturism, iar o altă persoană se află inconștientă lângă autoturism. Echipajul medical acționează la fața locului, iar traficul feroviar este oprit pentru intervenția echipajelor specializate.

Se estimează reluarea normală a traficului feroviar în 60 – 90 de minute.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday