DIICOT anunță într-un comunicat de presă că s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

,,Inculpatul Ovidiu Alexandru Iftode este un cunoscut dealer local de droguri, acesta fiind cercetat și în trecut pentru trafic de droguri de risc și condamnat la o pedeapsă de trei ani cu suspendarea executării în anul 2011. Ulterior, inculpatul și-a reluat activitățile infracționale, comercializând drogurile doar în cantități mari, de ordinul kilogramelor unui cerc de dealeri stadali apropiați acestuia.

În urma investigațiilor derulate, în noaptea de 25/26.09.2018 inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce comercializa o cantitate de 2,5 kg canabis, ambalată sub forma a 31 de pachete. Tranzacția a avut loc în autoturismul inculpatului, parcat pe o stradă lăturalnică din municipiul Timișoara”, se precizează în documentul citat.

 DIICOT arată că inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Timiș cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday