Comitetul de vaccinare anunță că au fost în total 6.722 de persoane vaccinate, dintre care 1.600 de persoane au avut programare pe platforma informatică. În cadrul evenimentului care a început vineri, vaccinarea s-a putut face fără programare, ci doar cu buletinul, iar vaccinul administrat a fost cel produs de compania Pfizer.

„Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara și-au unit forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România”, transmite Comitetul de vaccinare.

Valeriu Gheorghiţă a anunţat recent că în perioada 7-9 mai va avea loc un maraton al vaccinării și la București. A menționat că vor fi două locații de vaccinare, la Sala Palatului și Biblioteca Națională, iar oricine indiferent de domiciliu se va putea vaccina pe baza cărții de identitate.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday