Tânărul a fost găsit fără viață, în locuința sa, în cursul nopții de duminică spre luni, au transmis reprezentanții Spitalului Județean din Timișoara pentru Timiș Online: ”Medicul rezident avea 27 de ani. A lucrat pe Covid o bună perioadă de timp, în ultimele zile a lucrat pe ATI normal. Am fost informați în această dimineață de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuința sa. Necropsia va stabili ce anume s-a întâmplat”.

Și șeful secției ATI a declarat pentru aceeași publicație că ”cel mai probabil, colegul nostru a fost victima burnout-ului, care a afectat și persoanele de la ATI (…) Nu pot să spun până la final, dar foarte probabil da (sinucidere – n.r.)”.

Inspectoratul Județean de Poliție Timiș a transmis pentru presă că ”La data de 4 aprilie a.c.,în jurul orei 22:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie şi-a găsit baiatul de 27 de ani decedat în casă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care se efectuează verificări pentru stabilirea cauzei decesului”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday