Managerul Spitalului Județean din Timișoara, Raul Pătrașcu, a declarat pentru Digi24: “Nu este vorba de un incendiu, a fost alarmă falsă. Colegii de la ISU au venit foarte repede. Un angajat a sunat la 112, după ce a simțit un miros puternic de fum. A fost verificat fiecare colțișor din spital, în condițiile în care toate instalațiile spitalului sunt la limită. Nu a fost identificată nicio problemă. Potrivit informațiilor, un angajat ar fi prăjit pâine. Vom investiga și vom lua măsurile care se impun. Nu a fost evacuat niciun pacient“.

DSU precizează că, în urma unui apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, 26 de pompieri cu 4 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 autospecială de transport personal și victime multiple și 1 SMURD s-au deplasat la Spitalul Casa Austria. “Apelantul semnaliza un miros de plastic ars. În urma recunoașterii nu a fost identificată o stare de pericol și nu au fost evacuate persoane. Pentru stabilirea provenienței mirosului, se continuă cercetările. La locul solicitării au rămas o autospecială CBRN și o autospecială de stingere“.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday