”Este probabil doar o chestiune de ore ca municipiul Timișoara să intre în scenariul roșu, având în vedere faptul că în această dimineață indicele de infectare este de 2,92/1.000 locuitori.

Vor urma restricții pentru următoarele 14 zile, acestea având ca scop limitarea răspândirii bolii. Știu că nu va fi ușor, dar avem obligația să respectăm legea și să protejăm sănătatea și viața tuturor timișorenilor.

Spitalele care tratează pacienți COVID din județul Timiș sunt peste 90% pline, iar la ATI sunt foarte puține locuri” scrie Liliana Oneţ, prefectul județului Timiș pe pagina de Facebook a instituției.

Totodată, prefectul face apel la cetățeni să renunțe la deplasări, dacă nu sunt absolut necesare, să evite zonele aglomerate, să limiteze contactul cu alte persoane ”pentru că oricine dintre noi poate fi infectat, asimptomatic, și să transmită virusul.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday