Liderii au trimis ,,un mesaj clar că o astfel de activitate nu va fi niciodată tolerată”, după otrăvirea fostului spionar rus Serghei Skripal, a adăugat May potrivit BBC.

Premierul britanic a mai spus că Uniunea Europeană va impune contramăsuri pentru tarifele impuse de Statele Unite la importurile de oțel și aluminiu.

După ce Donald Trump a creut reincluderea Rusiei în Grupului Celor Opt (G8) state industrializate, din care a fost exclusă după anexarea Crimeei, Theresa May a declarat: ,,Dacă vor exista discuții despre viitorul Rusiei în raport cu acest grup, țara trebuie să-și schimbe căile, trebuie să schimbe ruta pe care o ia și tipurile de activități în care este implicată”.

Ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov, a declarat potrivit agențiilor de presă din Rusia că țara sa nu are intenţia de a se reintegra în Grupul Celor Opt.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday