Oficialii Tesla au declarat că vor să extindă stațiile de încărcare și în alte orașe, pentru a atrage potențialii cumpărători care ar putea fi îngrijorați de acces pentru încărcarea mașinii. Un purtător de cuvânt a declarat că cel puțin încă o stație va fi deschisă chiar anul acesta în Germania. Noua stație de încărcare rapidă se află în zona unui centru de cercetare din Berlin.

„Acum, ca parte a angajamentului nostru de a face Tesla o opțiune convenabilă pentru toată lumea, inclusiv pentru cei fără acces imediat la încărcarea la domiciliu sau la locul de muncă, extindem rețeaua de supraîncărcare în centrele orașelor”, a declarat Jeroen van Tilburg, manager al Tesla Europa.

Oficialii au mai spus că modelele mai vechi Tesla vor primi actualizări software. Fabrica Tesla din Germania va fi inaugurată anul viitor, iar ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung a scris că acolo vor fi angajate aproximativ 40 de mii de persoane.

Sursă: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday